Revitalise Peckham Rye

  • Retrofit
  • 2018

Revitalise Peckham Rye was a finalist in the AJ Architecture Awards 2018, as well as being commended for the Blueprint Awards, Spaces Awards and shortlisted for the Structural Timber Awards. It is currently featured in the New London Architecture exhibition.

The Change/Play Room design updates and expands upon an existing pavilion by Sarah Curl and Dean La Tourelle, wrapping around mature trees and working with the landscape. We were excited to work in Listed parkland with an unusual brief, that sees stakeholders from a broad range of backgrounds sharing a public space; from nursery children to football players, all are accommodated within the historic treeline.

The project aimed to conserve and enhance the Victorian parkland, trees, and landscaping whilst encouraging well considered interventions with the new facilities, breathing new life into this historic recreational space.